دراین غذا از چهار نوع سبزی استفاده میشود که بر اساس محل زندگی خود می توانید ازآن‌ها استفاده کنید. یا این که تنها می توانید از شوید استفاده کنید، دراین صورت باید بجای یک چهارم فنجان شوید، از یک فنجان شوید استفاده کنید. درکنار این غذا می توانید از ترشی کلم، لیمو یا خیار شور استفاده کنید. همچنین در این جا با استفاده از زعفران و آب لیمو بوی ماهی را کاهش می دهیم.

مواد لازم

= ۲ فنجان برنج دانه بلند باسماتی

= ۳ تکه ماهی تیلاپیا یا ماهی موردنظر خودتان

= یک چهارم فنجان شوید خرد شده تازه یا خشک

= یک چهارم فنجان تره یا پیازچه خرد شده تازه یا خشک

= یک چهارم فنجان جعفری خرد شده تازه یا خشک

= یک چهارم فنجان گشنیز خرد شده تازه یا خرد شده

= یک دوم فنجان آرد

= ۱ قاشق چای خوری زردچوبه

= یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه

= نمک

= ۱ قاشق غذاخوری ادویه ماهی

= یک دوم قاشق چای خوری زعفران ساییده حل شده در ۴ قاشق غذاخوری آب داغ

= ۳ قاشق غذاخوری آب لیمو

= ۲ قاشق غذاخوری کره

= روغن گیاهی

ادامه مطلب


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها